0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Şubat 2020 Cumartesi 09:10:00 - Güncelleme:22 Şubat 2020 Cumartesi 09:11:00

Fetullah'ın oğlu Enes'ten dikkat çeken ödemeler... FETÖ'ye Senato operasyonu

ABD’nin New Jersey Demokrat milletvekili kendisine iş başvurusu yapan ABD-Türk vatandaşından şüphelenip bağlantılarını araştırdı.

Milletvekili, FETÖ’cü olduğunu tespit ettiği kişiyi işe almadı. AKŞAM’ın kongre kaynaklarından edindiği bilgilere göre, ABD meclisinde ve senatosunda da 4’ten fazla ismin hem iş başvurularının hem de görüşme taleplerinin aynı şekilde incelenerek reddedildiği ortaya çıktı. Senatörlere ‘Türkiye’yi konuşmak istiyoruz” diye başvuru yapanların da soruşturulduğu öğrenildi. AKŞAM’a konuşan kaynaklar, FETÖ bağlantısı olan kişilerin randevu almakta çok zorlandığını söyledi.

ENES YÜKLÜ PARA ÖDEMİŞ

FETÖ’cü Enes Kanter’in ise yüklü ödemeler yaparak ilgili kişilerle görüştüğü ortaya çıktı. Senatörlerin artık Türkiye’yi gerçek anlamda temsil eden kişilerle görüşmek istediği öğrenildi. Öyle ki, Türk temsilcilerle görüşen bir senatör, ziyaretçilere “Bugüne kadar hep FETÖ üyeleri gelip, Türkiye’yi kötüledi. Siz niye gelmediniz, biz sizlerle görüşmek istiyoruz” dediği öğrenildi. AKŞAM’ın görüştüğü 8 kongre çalışanı, senatoda ‘Gülen sempatizanı çalışan’ sayısında ciddi bir azalma olduğunu doğruladı. Öte yandan New Jersey, Pensilvanya, Virginia ve Maryland gibi eyaletlerde de FETÖ çalışanlarının yarı yarıya azaltıldığı iddia edildi.

Akşam

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX