0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Eylül 2019 Cuma 09:45:00 - Güncelleme:15 Kasım 2019 Cuma 11:21:00

Mucize Doktor nerede çekiliyor?

Mucize Doktor nerede çekiliyor? Mucize Doktor hangi günler var? sorularının yanıtı merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümü ile seyircilerin beğenisini toplayan Mucize Doktor, yoğun ilgi görüyor.

Yayınlandığı ilk bölümü ile reyting rekorları kıran Mucize Doktor'un 3. bölümü heyecanla bekleniyor. Mucize Doktor'un yeni bölümünü kaçırmak istemeyenler "Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Mucize Doktor hangi günler var?" sorularının yanıtını öğrenmek istiyor. Ayrıca dizi ile ilgili başka detayları da öğrenmek isteyen seyirciler "Mucize Doktor hangi hastanede çekiliyor?" sorusunun yanıtını arama motorlarında araştırıyor. Mucize Doktor dizisi hakkında merak edilen detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor.

MUCİZE DOKTOR HANGİ GÜNLER VAR?

Mucize Doktor yeni bölümü Perşembe günleri FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.. Mucize Doktor yeni bölümü her hafta Perşembe günü saat 20:00'de izleyicileri ile buluşuyor.

MUCİZE DOKTOR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Hayat Hastanesi şu anda kullanımda olmadığı için dizinin yapımcıları iki katını tadilata sokarak dizi çekimine hazır hale getirdi.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX