0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Aralık 2019 Pazartesi 15:53:00 - Güncelleme:16 Aralık 2019 Pazartesi 16:00:00

Sultangazi'de bir apartmanın merdiven boşluğuna 'gebereceksin' yazılmasıyla ilgili bir kadın gözaltına alındı

İstanbul Sultangazi'de bir apartman boşluğuna yazılan '(X) işareti ve gebereceksin' olayıyla ilgili başlatılan soruşturma sonrası aynı apartmanda oturan bir kadın gözaltına alındı. Şüpheli verdiği ifadede, "Konunun apartmandaki 'çöp ve aidat' husumetinden kaynaklandığını, bir anlık öfkeyle komşusunu 'korkutmak için' yazdığını" söyledi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, dün Sultangazi ilçesindeki bir apartmanın merdiven boşluğuna kalemle "(X) işareti ve gebereceksin" yazılmasıyla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışma başlattı.

Yazıyı yazan şüphelinin söz konusu apartmanda ikamet eden İ.G. adlı kadın olduğu tespit edilirken, kadın gözaltına alındı.

Şüphelinin ifadesinde; "Konunun apartmandaki 'çöp ve aidat' husumetinden kaynaklandığını, bir anlık öfkeyle komşusunu 'korkutmak için' yazdığını ve yine kendisinin sildiğini, yazdıklarının herhangi bir mezhepsel ayrılık veya başka bir maksat taşımadığını ve yaşananlardan pişmanlık duyduğunu" beyan ettiği bildirildi.

(AA)
 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX