0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Aralık 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:09 Aralık 2019 Pazartesi 08:00:00

'Takma kafana Garry Rodrigues'

Gençlerbirliği maçında birçok pozisyona giren ancak fi leleri havalandıramayan Garry Rodrigues’e teknik direktör Ersun Yanal’dan destek geldi. Yanal’ın öğrencisine, "Takma kafana... Gol atmaman sorun değil. Sen de haftaya atarsın dediği" öğrenildi.

GÜNEŞ

■ F.BAHÇE’YE sezon başında katılan ve teknik direktör Ersun Yanal’ın vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Garry Rodrigues, Gençlerbirliği maçında da etkili bir performans gösterdi. Ancak, Yeşil Burunlu oyuncu, rakibe zor anlar yaşatsa da girdiği pozisyonlarda ağları sarsamadı. Maç sonunda alınan farklı galibiyetten dolayı mutlu olan Garry’nin yakaladığı fırsatları değerlendiremediği için de üzgün olduğu gözlendi.

HAFTAYA SEN ATARSIN

 ■ BU durumdan dolayı ufak da olsa bir burukluk yaşayan Yeşil Burun Adalı futbolcuyu önce takım arkadaşları teselli etti ardından da teknik direktör Ersun Yanal öğrencisiyle kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Yanal’ın “Bu hafta 5 gol attık. Takma kafana... Gol atmaman sorun değil. Önümüzdeki hafta bu defa sen sahneye çıkarsın ve sen de haftaya atarsın” dediği öğrenildi. Garry, Gençlerbirliği kalesinde 5 şut atmış ve 3’ün de isabet sağlamıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX