0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ocak 2019 Perşembe 16:04:00 - Güncelleme:17 Ocak 2019 Perşembe 16:05:00

Göztepe Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Baba Rahman ile ilgilendiklerini açıkladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Göztepe'de teknik direktör Kemal Özdeş, Chelsea'den Baba Rahman ile ilgilendiklerini açıkladı.

Özdeş, Adnan Süvari Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, çok  verimli geçen Antalya kampının ardından Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda  Antalyaspor'la 3-3 berabere kaldıklarını hatırlattı.

Antalyaspor maçının ardından dün ligdeki Evkur Yeni Malatyaspor  müsabakasının hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Özdeş, "Umarım hem kupada  sonuna kadar gideriz hem de ligin ikinci yarısında fark yaratan oyun ortaya  koyarız ve üst sıralarda kendimize yer buluruz. Ligde 2. sıradaki takımla 7 puan  fark var. İkinci yarının ilk maçı çok önemli, kazanıp, yolumuzu üst sıralara  çevirmek istiyoruz." diye konuştu.

Özdeş, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Abdul  Rahman Baba ile ilgilendiklerini, sol bek mevkisi için 2-3 alternatiflerinin  olduğunu belirterek, "Taraftarımızın transfer beklentisinin olması çok normal.  Ben göreve geldiğimde 16 yabancımız vardı, bunlardan 14'ünü kadromuza, 12'sini  maç kadrosuna yazabiliyoruz. Bu durum, dışarıda kalan oyuncularda motivasyon  kaybına yol açmıştı." ifadelerini kullandı.

Takıma Serdar Gürler'in katıldığını, kiralık olan Sokol Cikalleshi ile  yollarını ayırdıklarını aktaran Özdeş, 1,5 yıllık kontratı bulunan Nabil  Ghilas'ın mukavelesinin performansa dayalı olarak yenilendiğini söyledi.

Kemal Özdeş, görevinin elindeki kadrodaki oyunculardan maksimum verimi  almak olduğunu dile getirerek, "Gelecek yılın iskeletini oluşturmak gibi bir  hedefimiz var. Gelecek beklentisi bulunan, camiayı temsil edecek oyuncularla  birlikte olmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

İleride 19 yaş altı takımının kendileri için çok ciddi kaynak  olacağını kaydeden Özdeş, "Daha organize olmuş ve oturmuş olan takımlarda genç  oyuncular daha iyi performans gösteriyor." yorumunu yaptı.

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX