0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ağustos 2017 Pazar 21:05:00 - Güncelleme:21 Ağustos 2017 Pazartesi 00:23:00

ABD'li aktör Robert De Niro'dan gazetecilere büyük teklif: Aşı hakkında gerçeği yazana 100 bin dolar vereceğim!

İnsanlık düşmanı İsrail'i kuduz köpeğe benzetmesiyle dikkatleri üzerine çeken ABD'nin tanınmış aktörlerinden Robert De Niro, tartışmalı çocuk aşılarıyla ilgili "gerçeği yazacak" gazetecilere 100 bin dolar ödül teklifinde bulundu.

 

ABD'li ünlü aktör Robert De Niro, tartışmalı çocuk aşıları konusunda haber yapacak gazetecilere 100 bin dolar ödül vermeyi teklif etti.



De Niro, Washington'da katıldığı bir panelde, ABD'deki çocuk aşılarının güvenilirliğini sorguladı.



Çocukluk çağında uygulanan ve kızamık, kızamıkçık ve kabakulak (KKK) aşılarında civa bazlı koruyucu madde "timerosal" kullanımının otizme neden olup olmadığının araştırılması gerektiğine dikkati çeken Robert De Niro, bu konuda "gerçeği yazacak" gazetecilere 100 bin dolar ödül teklifinde bulundu.



De Niro, oğlu Elliot'ın timerosal içeren KKK aşısı yapıldıktan sonra otizme yakalandığını söyledi. Ünlü aktör bu konuda yalnız değil çünkü daha önceki binlerce aile bu vb aşıları olduktan sonra çocuklarının öldüğünü, engelli hale geliğini ve otizme yakalandıını bildirmişti.

 

Ünlü aktör, bazı aşılama türlerinin çocuklarda otizme yol açtığını dile getiren Andrew Wakefield'ın yönetmenliğini üstlendiği "Vaxxed" adlı belgesele de destek vermişti.



Ancak belgesel "aşı karşıtı olmakla" eleştirilmiş ve yaşanan tartışmaların ardından De Niro'nun kurucusu olduğu Tribeca Film, Festivali'ndeki belgeselin gösterimi iptal edilmişti.

 

İSRAİL'İ KUDUZ KÖPEĞE BENZETMİŞTİ

Filistin'e yaptığı terör saldırılarından dolayı İsrail'i kuduz bir köpeğe benzeten ABD'li ünlü oyuncu Robert De Niro, "Yaptıklarından dolayı neden İsrail'i ya da İsraillileri suçluyoruz ki? Kuduz bir köpek tarafından ısırıldığınız zaman kimi suçlarsınız? Köpeği mi, sahibini mi? Kuşkusuz sahibini. Bu yüzden bütün suç Amerika'nın. İsrail gibi bir ülkeyi desteklediği için." demişti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX