0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Nisan 2017 Cuma 11:28:00 - Güncelleme:21 Nisan 2017 Cuma 11:33:00

Almanya'da Türk vatandaşlarını tehdit ediyorlar

PKK ve FETÖ gibi terör örgütlerine kucak açan Almanya, Türk vatandaşlarını tehdit etmeye devam ediyor. Almanya'nın Brühl kentinde Türklerin yaşadığı bölgelere skandal bir mektup bırakılarak, Erdoğan'ı destekleyenlerin ülkeyi terk etmesi istendi.

 

Almanya'nın Brühl kentinde Türklerin yaşadığı bölgelere skandal bir mektup bırakıldı. Mektupta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı savunanlara ülkeyi terk etme çağrısı yapıldı.
 

ÜLKEYİ TERK EDİN
 

"Almanya'daki Erdoğan'ı sevenler..." diye başlayan mektupta şu ifadeler kullanıldı:
 

"Biz, Almanya'da Erdoğan destekçileri yüzünden endişeli ve tedirginiz. İnançları bizden farklı olduğu için, onların bizimle yaşamasına devam edilemez. Ailelerini de alıp bu ülkeyi terk etmelerini istiyoruz."
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük planları olduğu savunulan mektupta, "Cumhurbaşkanınızın büyük planları var, yapacağınız iyilik hem onun için hem kendiniz için bu ülkeyi terk etmenizdir" denildi.

Vatan

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX