0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mart 2019 Pazartesi 09:02:00 - Güncelleme:25 Mart 2019 Pazartesi 09:13:00

Çağatay Ulusoy ABD'de Türk restoranı açmayı planlıyor

Çağatay Ulusoy ticarete atıldı. Sık sık gittiği Amerika’da Türk restoranı açmayı planlayan başarılı oyuncu, kendi işinin patronu oldu. Ulusoy; mantı, çay, kahve ve lokum gibi lezzetlerimizi ABD’de satacak...

Bir internet dizisinde başrol oyuncusu olan Çağatay Ulusoy, setlerden ticarete atıldı... Genç kızların sevgilisi olan yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz yıl Los Angeles'taki dünyaca ünlü yetenek ajanslarından biri olan United Talent Agency ile anlaşma imzalamıştı.

Çağatay Ulusoy ticarete atıldı!

Bu anlaşmadan sonra sık sık Amerika'ya uçan ve burada yabancı dil ile ileri oyunculuk eğitimi alıp, kendisini geliştiren oyuncu, şimdi de iddialara göre Türk mutfağını ABD'ye taşıma kararı aldı. Buna göre Çağatay Ulusoy, Amerika'da açtığı şirketinde; dünyaca meşhur yemeklerimizi, içeceklerimizi ve tatlılarımızı Amerikalılara sunacak.

Çağatay Ulusoy ticarete atıldı!

Satışa çıkan lezzetler arasında şimdilik mantı, Türk kahvesi, Karadeniz çayı ve lokum bulunuyor. Çağatay Ulusoy bu yatırımdan büyük kazanç bekliyor...

HAYRANI ÇOK!

Amerika merkezli internet sitesi 'Top Beauty World', 2019'un 'En Güzel 100 Kadın ve Erkek' yıldızlarını seçmişti. Çağatay Ulusoy, dünyanın en güzel 9. erkeği seçilmişti.

Çağatay Ulusoy ticarete atıldı!

Ulusoy, Hollywood yıldızlarının koçu Lori Lively'den ders almıştı.

(Takvim)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX