0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Aralık 2019 Cuma 09:11:00 - Güncelleme:16 Aralık 2019 Pazartesi 15:39:00

MEB LGS örnek sorular haberimizde

LGS örnek soruları, öğrencilere sınava hazırlanma aşamasında yardımcı oluyor. 8. sınıf öğrencileri yüzdelik olarak yüzde 70 girdiği sınav puanı, yüzde 30 ise diploma notuyla liselere yerleştiriliyor. LGS sınavının öğrencilerin istedikleri liseyi kazanabilmeleri için önemi büyük. MEB LGS örnek sorular haberimizde yer alıyor...

Aralık ayına girilmesi ile öğrenciler "Aralık ayı örnek sorular LGS yayınlandı mı? MEB LGS örnek sorular nasıl?" sorusunun da yanıtını araştırmaya başladı. 8. sınıf öğrencileri yüzdelik olarak yüzde 70 girdiği sınav puanı, yüzde 30 ise diploma notuyla liselere yerleştiriliyor. MEB LGS sınavına girecek öğrencilere yardımcı olması adına her ay örnek sorular yayınlıyor. MEB, LGS örnek soruları sayısal ve sözel bölümler için ayrı ayrı hazırlıyor. En son Kasım ayı için yayınlanan MEB LGS örnek sorular haberimizde yer alıyor..

ARALIK AYI ÖRNEK SORULAR LGS YAYINLANDI MI?
 
Aralık ayı LGS örnek sorular henüz yayınlanmadı.  Aralık ayı LGS örnek sorular yayınlandıktan sonra haberimiz içerisinde yer alacak.

MEB LGS KASIM AYI SAYISAL ÖRNEK SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ. 

 
MEB LGS KASIM AYI SÖZEL ÖRNEK SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ. 
 

LGS 2020 NE ZAMAN?

LGS sınav tarihi 07 Haziran 2020 olarak açıklandı. Ancak LGS başvuru tarihi hakkında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından henüz bir açılama gelmedi. Merkezi Sınav ile ilgili tüm detaylar https://www.meb.gov.tr internet adresinde edilecek. Sınav takvimi Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitesinde duyurulacak.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX