0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Şubat 2020 Perşembe 12:52:00 - Güncelleme:27 Şubat 2020 Perşembe 13:05:00

Elon Musk'tan hakkındaki komplo teorilerine yanıt: Aslında ben 3 bin yaşında bir vampirim

Sosyal medyada son dönemde yayılan yeni bir komplo teorisine göre, Elon Musk zaman yolcusu ve 1. Dünya Savaşı'ndan kalma bir fotoğrafı bulunuyor. Musk ise, söz konusu iddiaları "Aslında ben 3 bin yaşında bir vampirim. Yüzyıllardır bu sahte kimlikler üzerinden sınanıyorum" ifadeleriyle yanıtladı.

Dünyaca ünlü isimlerle ilgili olarak sosyal medyada çok sayıda komplo teorisi üretiliyor.

Son olarak da ABD'li uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX'in kurucusu ve Üst Yöneticisi Elon Musk hakkında yeni bir 'teori' ortaya atıldı. 

New York Post'tan Melkorka Licea'nın haberine göre komplo teorisyenleri, Musk'ın bir 'zaman yolcusu' olduğunu ve başarısının sırrının da zamanda yolculuk edebilmesinden kaynaklı olduğunu iddia etti. 

Söz konusu iddiaya 'kanıt' olarak ise 1. Dünya Savaşı yıllarından kalma bir askerin fotoğrafı gösterildi. 

Raymond Collishaw isimli bir pilota ait olduğu öğrenilen fotoğrafla ilgili yorumda bulunan bir sosyal medya kullanıcısı, Musk'a "1914 yılında neden Kanada'daydın, adın neden Raymon Collishaw'dı ve neden savaş uçağı pilotuydun?" sorunu yöneltti.

Kullanıcının bu yorumu çok sayıda paylaşım alırken, çok sayıda diğer kullanıcı ise söz konusu komplo teorisiyle dalga geçti. 

Kendisine yöneltilen soruyu yanıtlayan Elon Musk ise, "Kendimi ifşa ediyorum: Aslında ben 3 bin yaşında bir vampirim. Yüzyıllardır bu sahte kimlikler üzerinden sınanıyorum" ifadelerini kullandı.

'Uzaylısın, kabul et'

Başka bir kullanıcı ise "Uzaylısın, kabul et" yorumunda bulundu.

Eski Twitter yöneticisi Dick Costolo da Musk hakkında 2017 yılında "Elon, zaman yolculuğunun gerçek olduğunu kanıtlayabilir, çünkü bir günde bizden daha fazla saati var gibi duruyor, veya kendisi gelecekten" ifadelerini kullanmıştı. 

Benzer bir komplo teorisi de, iklim aktivisti Greta Thunberg için dile getirilmişti. Kullanıcılar, 1898'de çekilmiş bir fotoğraf nedeniyle Thunberg'in zaman yolcusu olduğunu iddia etmişlerdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX