0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mayıs 2017 Pazartesi 14:11:00 - Güncelleme:22 Mayıs 2017 Pazartesi 14:13:00

Facebook'tan skandal karar! Ölüm, kürtaj ve kendine zarar verme videoları silinmeyecek

Facebook kullanıcılarını sansürlemek istemediği için "şiddetli ölüm" videosu kürtaj ve kendine zarar verici resimle videoları silmeyi reddettiği ortaya çıktı.

 

Amerikalı Sosyal Medya devi, insanların kendilerine zarar verdiği canlı yayınlarına "sansür uygulamak ya da sıkıntı içindeyken cezalandırmak istemedikleri" için müsade ettiklerini bildirdi. 
 

Gazetevatan'ın haberine göre, The Guardian'a sızdırılan web sitesinin etik kurallarında, birçok kişinin saldırgan bulacağı tartışmalı içeriklerin kaldırılmamalarının talimatı verildiğini ortaya çıkardı.
 

Sitenin saldırgan materyali kaldırma sorumluluğu üzerine giderek büyüyen bir sıranın ortasında. Parlamenter meclisi üyeleri, defalarca şirketi şiddet içeren içeriklerin kaldırılması için daha fazla çaba gösterme çağrısında bulundu. 
 

Haber, saldırgan içeriklerin kaldırılması üzerinden Facebook'un sorumlulukları hakkında gittikçe büyüyen tartışmaların tam ortasında geldi. 
 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX