0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ocak 2019 Perşembe 11:21:00 - Güncelleme:24 Ocak 2019 Perşembe 11:31:00

Galatasaray'ın zemin yokladığı Kostas Mitroglou'ndan sarı-kırmızılılara ret

6 aydır forvet arayışlarına devam eden ve son olarak Dubai’den eli boş dönen Galatasaray yönetimi ne golcü transferi yapabiliyor ne de menajerler aracılığıyla kendilerine teklif edilen futbolcuları beğeniyor.

Alan, Pato, Tetteh, Babacar, Defrel derken bir türlü bitmeyen forvet transferi camianın sabrını taşırırken, teknik heyetin Aboubakar Kamara, Berahino, Ntep gibi oyunculara burun kıvırması işleri bir hayli zorlaştırıyor. Ara transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala araştırmalarını daha fazla sıklaştıran sarı kırmızılı kulüp, dün Marsilya ile anlaşmaya varan Mario Balotelli sonrası N’Jie ve Kostas Mitroglou’nu yoklarken, Premier Lig’den teklif edilen Andy Carroll bir anda gündemi değiştirdi.

West Ham’da forma giyen ve uzun bir sakatlık dönemi atlattıktan sonra eski formunu yakalamak için Galatasaray’a gelmek isteyen Andy Carroll Fatih Terim’in onayından geçmedi. Deneyimli çalıştırıcı hazır ve fit bir forvet isterken, Carroll’ın aranan kriterlere uymaması transfer dosyasının açılmadan kapanmasına neden oldu.

Nice’ten ayrılarak Marsilya’ya imza atan Mario Balotelli takımda Kostas Mitroglou ve N’Jie’nin durumunu değiştirdi. İtalyan futbolcunun birinci forvet olması beklenirken, Galatasaray’ın geri planda kalan Kostas için zemin yokladığı fakat oyuncunun Süper Lig’de forma giymek istemediği ortaya çıktı.

30 yaşındaki Yunan yıldızın menajeri Panos Galaiotis, AKŞAM’a yaptığı açıklamada Kostas’ın Marsilya’da kalıp savaşacağı belirtilirken, ünlü menajer oyuncusu için ‘Balotelli’nin gelmesi bazı şeyleri değiştirecek ama Kostas forma inadından vazgeçmeyecektir. Avrupa’nın birçok kulübünden teklif aldık ama Mitroglou hiçbirini kabul etmedi ve Marsilya’da kalacağını bildirdi. Galatasaray büyük bir kulüp ama Mitroglou Türkiye’ye gelmeyecek’ dedi.

Mario Balotelli’nin gelişiyle bir hayli memnun olan teknik direktör Rudi Garcia, N’Jie içinse ‘Onu bırakmak istemiyorum’ ifadelerine yer vermişti.

(Akşam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX