0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Şubat 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:19 Şubat 2019 Salı 08:00:00

AK Parti'ye destek açıklaması

Şırnak'ın ileri gelen ailelerine mensup 2 bin kişi, AK Parti seçim bürosunu ziyaret etti. 

Şırnak'ın ileri gelen ailelerinden Halumeri, Cafiri ve Bekiri aileleri, yerel seçimde AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka'yı destekleme kararı aldı. Üç aileye mensup yaklaşık 2 bin kişi, Atatürk mahallesindeki AK Parti seçim bürosuna gelerek, AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka'yla görüştü. 

'DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ' 

Aileler adına konuşan Hasan Taşkın, “Devletimizin yanındayız. Halumeri, Cafiri ve Bekiri aileleri olarak Yarka'nın yanında olmaya karar verdik. Memleketteki huzurun devamı için Şırnak'ı daha iyi seviyeye taşıyacağına inancımız tamdır. Rabbim birlik beraberliğimizi muvaffak kılsın, Allah devletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı. Milletvekili Rizgin Birlik ise terör örgütü PKK'nın saldırıları dolayısıyla büyük zarar gören şehri ihya ve inşa etmek için çaba gösterdiklerini söyledi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX