0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Mayıs 2024 Cuma 08:15:00 - Güncelleme:10 Mayıs 2024 Cuma 08:15:00

İsrail basınında çarpıcı analiz: Ankara, Tel Aviv'i en zayıf noktadan vurdu

Kaynak: AKŞAM Gazetesi

ABONE OL

Türkiye'nin ticareti kesme hamlesinin etkisini hızlı gösterdiğini yazan İsrail medyası, firmaların zorlandığını belirterek “Bu bizi tedarik zincirimizin en zayıf noktasından vurdu” itirafında bulundu.

Türkiye'nin İsrail'e yönelik boykot kararının olumsuz etkileri ülkenin gündemine oturdu. The Times of Israel gazetesinde yer alan haberde, Türkiye'nin hamlesinin İsrail firmalarını zor durumda bıraktığını bildirdi. İsrailli ithalatçıların daha maliyetli nakliye rotası olan Slovenya gibi üçüncü ülkeler üzerinden dolaylı nakliye yolları arayışında girdiği kaydedildi. Dijital tedarik zinciri platformu SlickChain'in CEO'su Elad Barshan, "Türkiye'nin eylemi çok ani oldu ve anında etki gösterdi. İthalatçıların alternatif aramaya veya tedarikçileri değiştirmeye zamanları olmadı. Bu bizi tedarik zincirimizin en zayıf noktasından vurdu" dedi. İsrail Deniz Ticaret Odası Başkanı Yoram Sebba da nakliye artışlarının fiyatları artıracağını kaydetti.

Etiketler : türkiye israil ticaret boykot tedarik
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX