0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Şubat 2019 Pazar 17:45:00 - Güncelleme:17 Şubat 2019 Pazar 17:49:00

Katil Esed ile ilgili soruyu geçiştiren Rus Bakan Lavrov: İstediğinizi yazın

Vatandaşlarını kimyasal silahlarla çocuk yaşlı kadın demeden katleden Esed rejiminin katliamları hakkındaki soruyu Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Ben bu soruya ne cevap verirsem vereyim, siz ne istiyorsanız öyle yazacaksınız zaten. İstediğinizi yazın." diyerek geçiştirdi

TM Dijital Haber Merkezi

Almanya'da düzenlenen Münih Güvenlik Konferansı'nda konuşan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Washington Post gazetesi muhabirinin Esed rejimi hakkındaki soruyu geçiştirerek cevapladı.

Washington Post gazetesi muhabiri, moderatör aracılığıyla, "Rusya, şu an Suriye'deki güvenliğin garantörlerinden biri. Esed rejiminin bölgeyi tehdit etmeyi ve kendi halkına karşı sürdürdüğü mezalimi sonlandıracağından nasıl emin olabiliyorsunuz?" sorusunu sordu.

Rusya Dışişleri Bakanı Lavron ise soruya cevap vermek yerine, soruyu, "Ben bu soruya ne cevap verirsem vereyim, siz ne istiyorsanız öyle yazacaksınız zaten. İstediğinizi yazın." sözleriyle geçiştirdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX