0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mayıs 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:23 Mayıs 2019 Perşembe 11:30:00

İkinci Madonna vakası

'Kürk Mantolu Madonna'yı şarkıcı sanan televizyoncudan sonra şimdi de Ece Erken Eurovision'da sahne alan Madonna'nın birinci olamadığını zannederek tarihi bir pot kırdı.  

Sunucu Funda Kalyoncuoğlu, 'Aramızda Kalmasın' programında Sabahattin Ali'nin “Kürk Mantolu Madonna” kitabıyla ilgili olarak “Kitaplar filme uyarlanınca ben sevmiyorum. Ama burada Madonna'nın hayatı da enteresan olabilir. Yani aşkları, ilişkileri filan” diyerek büyük bir pota imza atmıştı. Madonna'yla ilgili ikinci vaka da Ece Erken'den geldi. Magazin haberlerini yorumlayan Ece Erken Eurovision finalinde sahne alan dünya starının görüntülerini izledikten sonra canlı yayında 'Madonna'nın birinci olamaması çok acayip değil mi? Madonnasın sen, ne yapsan olur yani' derken partneri Bircan Bali de onu destekleyerek 'Nasıl birinci olamaz çok ilginç' şeklinde cümleler kurdu. Sosyal medyada alay konusu olun iki sunucu hakkında 'Cehalete bak ya inanılmaz', 'Lütfen biri şaka yaptıklarını söylesin' şeklinde yorumlar yapıldı. Bir takipçi de '2. Madonna vakası, ne çekti kadıncağız gıyabında bizim magazincilerden' dedi.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX