0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Nisan 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:26 Nisan 2019 Cuma 09:09:00

Kerem Bürsin'le Serenay Sarıkaya aşkı bitti

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin'le Serenay Sarıkaya aşkı bitti. 3.5 yıllık ilişkilerini noktalayan çiftin 'Heyecanımızı kaybettik' dediği öğrenildi.  

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin 3.5 yıllık ilişkilerini bitirdi. 2015 yılından beri birlikteliklerini sürdüren çift, magazin dünyasının yakından takip edilen isimleri arasındaydı. Sevgililer Günü'nde Kerem Bürsin'in Serenay'a evlenme teklif ettiği güzel oyuncunun ise 'Evlilik sözleşmesi yaparsak kabul ederim' dediği iddia edilmişti. Çiftin şiddetli bir tartışma yaşadığı Bürsin'in evlenme teklifinde bulunduğuna pişman olduğu da dedikodular arasındaydı. İki aydır aralarında soğukluk olduğu konuşulan ancak yaptıkları açıklamalarla bunu reddeden Sarıkaya ve Bürsin çifti ayrıldı. 

BÜTÜN FOTOĞRAFLAR SİLİNDİ

Magazin kulislerinde konuşulanlara göre Kerem Bürsin, dün sabah itibarıyla birlikte yaşadıkları evden de taşındı. Ünlü çiftin yakınlarına, “İlişkimizdeki heyecanımızı kaybettik” dediği öğrenildi. Ayrılığın duyulmasının ardından Sarıkaya’nın Instagram hesabına giren takipçileri güzel oyuncunun yüzlerce fotoğrafı arasında Bürsin’le birlikte göründüğü sadece tek bir karenin bırakıldığını fark etti. 

İDDİAYA YALANLAMA GELMEDİ

Geriye kalan tek kare de çift oldukları dönemde birlikte oynadıkları reklam filmine ait bir çalışmaydı. Dün bir toplantıda görüntülenen Sarıkaya “Ayrılık haberleri doğru mu" sorusuna “Başka zaman konuşalım” dedi. Bu tavrı haberleri doğruladığı şeklinde yorumlandı. 

Serenay Sarıkaya dün sabah  katıldığı toplantıda 'ayrılık' soruları karşısında gülümsemekle yetindi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX