0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mart 2019 Pazar 09:45:00 - Güncelleme:24 Mart 2019 Pazar 09:49:00

Milli takımımızın yeni bitirim ikilisi Çalhanoğlu&Yılmaz

Arnavutluk maçındaki iki golü atan Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu yeni dönemde, A Milli Takım’ın hücumdaki en etkili silahları olacak. Güneş rakipleri bu ikiliyle yıkacak.

MİLLİLER, Arnavutluk galibiyetiyle 2020 Avrupa Şampiyonası elemelerine iyi bir başlangıç yaparken, iki golümüzü atan Burak Yılmaz ile Hakan Çalhanoğlu kalitelerini ortaya koydu. Yeni dönemde Teknik Direktör Şenol Güneş’in hücumda en güvendiği iki isim olması beklenen Burak ve Hakan’a “Süper ikili” benzetmesi yapılıyor. Burak özellikle ceza alanı içindeki pozisyonlarda ve savunmanın arkasına atılan uzun toplarda etkili bir oyuncu olarak öne çıkarken, kontra ataklarda özellikle deplasmanlarda Güneş’in en güvendiği isim olacak. Cenk Tosun ile de uyumu mükemmel olan Burak, gollerine bundan sonraki maçlarda da devam edeceğini gösterdi. Hakan Çalhanoğlu ise ceza alanı dışında etkili olan bir oyuncu. Hem kendi getirdiği toplarla tehlikeli pozisyonlara imza atarken, hem de arkadaşlarından gelen pasları şut olarak kullanabildiği gibi, gol pası olarak da değerlendirebiliyor. Uzaktan etkili şutlarıyla kapanan savunmaların direncini kırabiliyor.

(Star)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX