0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Kasım 2018 Cuma 12:09:00 - Güncelleme:09 Kasım 2018 Cuma 12:13:00

Morozov: Rusya ABD'nin yaptırımlarına tepki verecek

Rusya Federasyon Konseyi Uluslararası İlişkiler Komitesi üyesi Oleg Morozov, Rusya'nın bir sonraki ABD yaptırımlarına cevap vereceğini, ülkeler arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin kaçınılmaz olarak küçültüleceğini söyledi.

Amerika Birleşik Devletleri, Kırım´ın Rusya´ya dahil olması ve Donbas´taki durum nedeniyle Rusya Federasyonu'nda bireyler ve tüzel kişilere yaptırımlar uyguladı.

Morozov yaptığı açıklamada, ülkeler arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin kaçınılmaz olarak küçüleceğini söyleyerek, "Amerika´nın yaptırımları, siyasi intikam haline büründü. Bu yaptırımlar yeni bir şey olduğu için değil, yaşananların Amerika´nın senaryosuna göre gerçekleşmediğinden dolayı uygulanıyor" dedi.

Senatör, bu eylemleri herhangi bir uluslararası mekanda tartışmanın anlamsız olduğunu belirtti ve "Ancak yaptırımlar Kırım ya da Donbass hakkındaki düşüncemizi değiştirmiyor" dedi.

DHA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX