0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Ekim 2020 Salı 21:10:00 - Güncelleme:27 Ekim 2020 Salı 21:10:00

Terör devleti İsrail'den İslam düşmanı Fransız'a destek

Filistin'de Müslümanları her türlü zulmü yapan, topraklarını işgal eden terör devleti İsrail, yine şaşırtmadı. İslam ve Müslümanlara yönelik tutumuyla tepkilerin odağındaki Macron ve Fransa'ya İsrail'den tam destek geldi.

Müslümanlara ve İslam dünyasına yönelik tutumuyla tekpi çeken Fransız lider Macron'a bir destek de işgalci İsrail'den geldi. 

Fransız mallarına boykot çağrılarına tepki gösteren terör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Haiat sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada çağrıların daha önce de İsrail mallarına yönelik boykot çağrılarıyla benzerlik gösterdiğini ifade etti. 

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lior Haiat, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İsrail, Fransa'daki İslamcı aşırılığa karşı mücadele ile İkinci Dünya Savaşı'ndan önce Avrupa'da Yahudilere yönelik Nazi politikası ve ırkçılık arasında yapılan 'iğrenç' karşıtlaştırmayı reddediyor."

Etiketler : israil fransa macron boykot tepki
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX