0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Kasım 2018 Salı 10:55:00 - Güncelleme:13 Kasım 2018 Salı 19:14:00

Terör devleti İsrail'in saldırdığı Gazze'de 6 kişi şehit oldu, okullar ve kamu kurumlarında çalışmalara ara verildi

Terörist devlet İsrail'in dün akşamdan bu yana saldırılarına hedef olan Gazze'de okullar ve kamu kurumlarındaki çalışmalara ara verilirken, devam eden saldırılarda 1 Filistinlinin daha şehit olduğu, bir Filistinlinin ise yaralandığı bildirildi.

Gazze Hükümet Basın Ofisi'nden yapılan yazılı açıklamada, tüm okullarda eğitime ve kamu kurumlarında çalışmalara ara verildiği belirtilirken hastaneler ve sağlık ocaklarında ise hizmetlerin devam edeceği kaydedildi.

Filistin Balıkçılar Sendikası Başkanı Nizar Ayaş da yaptığı yazılı açıklamada, Tarım Bakanlığı'ndan "güvenlik nedeniyle Gazze açıklarında avlanmaya ara verilmesi" konusunda bir tebligat aldıklarını aktardı.

ŞEHİT SAYISI 6'YA YÜKSELDİ

Terörist İsrail’e ait savaş uçakları abluka altındaki Gazze’de binayı bombaladı. Saldırı sonucu 6 kişi şehit oldu.

Katil İsrail'in Gazze saldırılarında bir bina daha yıkıldı

Öte yandan, terör devleti İsrail askerleri, sabah saatlerinde düzenlediği hava saldırılarında Gazze'de 7 katlı bir binayı hedef alarak kullanılamaz hale getirdi.

Gazze'nin batısındaki Rimal Mahallesinde bulunan binaya terör devleti İsrail askerleri tarafından 11 roket attı. Saldırı çevredeki ev ve dükkanlar ile yakındaki bir camide hasara neden oldu.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, saldırı nedeniyle ölü ya da yaralı olup olmadığına ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.

Bu son saldırıyla İsrail'in dün akşamdan bu yana Gazze'de hedef aldığı bina sayısı 7'ye yükselmiş oldu.

İsrail'in daha önceki saldırılarında aralarında El Aksa Televizyonunun da bulunduğu 6 bina yıkılmıştı.

MAHMUT ABBAS FİLİSTİN'E DÖNÜYOR

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın, terör devleti İsrail'in Gazze saldırıları nedeniyle yurt dışı ziyaretini yarıda keserek Ramallah'a döneceği açıklandıç

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX