0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mart 2019 Cumartesi 10:03:00 - Güncelleme:23 Mart 2019 Cumartesi 10:53:00

Uri Geller'den Theresa May’a tuhaf bir uyarı: Brexit’i TELEPATİK olarak durduracağım

Psişik güçleri olduğunu iddia eden İsrail asıllı İngiliz şovmen Uri Geller, İngiltere’nin AB’den çıkışını durdurmak için zihin gücünü kullanacağını söyledi. İngiltere Başbakanı Theresa May’e açık mektup yazan Geller, “Sizi seviyorum, fakat telepatik yollarla sizi bu işten vazgeçireceğim.” sözlerini kullandı.

TM Dijital Haber Merkezi

İsrail asıllı İngiliz şovmen Uri Geller, İngiltere Başbakanı Theresa May’e hitaben bir açık mektup kaleme alarak, İngiltere’nin Avrupa Birliğinden (AB) çıkışını (Brexit) telepatik olarak durduracağını açıkladı.

Psişik güçleri olduğunu iddia eden ve kaşık bükme numarasıyla tanınan Geller, İngiltere Başbakanı May’e Brexit’i acil olarak durdurma çağrısında bulunarak, kendisinin de dahil olduğu birçok İngiliz vatandaşının AB’den ayrılmaya sıcak bakmadığını belirtti.

Theresa May’i çok sevdiğini, fakat onun ülkeyi Brexit’e sürüklemesine izin vermeyeceğini ifade eden Geller, “Size hayranım, fakat size bunu telepatik olarak durdurtacağım. İnanın ki bunu yapabilecek güce sahibim.” sözlerini kullandı.

Bu niyetinde ne kadar ciddi olduğunu Theresa May’e kanıtlamak isteyen Geller, daha önce Sovyetler Birliği’nin nükleer müzakere şefinin zihnini bombardımana tutarak ona telepatik yollarla Nükleer Silahların Azaltılması Anlaşması’nı imzalattığını iddia etti.

Sahip olduğunu iddia ettiği psişik güçlerin CIA, MI5 ve Mossad tarafından da doğrulandığını öne süren Geller, dünya genelinde birçok üst düzey ismi etkilediğini söyleyerek, İngiltere İşçi Partisi lideri Jeremy Corbin’in başbakan olmasının önündeki tek engelin de kendisi olduğunu belirtti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX