0530 708 54 54
0530 708 54 54

Erkan Kolçak Köstendil'in hamile eşi Cansu Tosun'la top oynaması sosyal medyayı salladı

Ünlü oyuncular Erkan Kolçak Köstendil ve eşi Cansu Tosun bebek heyecanı yaşıyor. 2018 yılında çok konuşulan oldukça renkli ve eğlenceli bir düğünle hayatlarını birleştiren Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun çifti çekirdek aile olma yolunda. Dünyanın içinde olduğu bu zor günlerde 6 aylık hamile olan Cansu Tosun, eşi Erkan Kolçak Köstendil ile Çanakkale'de vakit geçiriyor. Çift, sosyal medya hesabından paylaşımlarda buluyor. Birlikte eğlenceli vakit geçiren çift son olarak Cansu Tosun'un yaptığı paylaşımla beğeni topladı. Kendilerini izole eden Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun çifti, önceki gün birlikte top oynadı. Cansu Tosun'un karnı burnunda futbol oynaması takipçilerini endişelendirdi. Bazıları ise 'Çocuk futbolcu olacak' dedi.

Ünlü oyuncular Erkan Kolçak Köstendil ve eşi Cansu Tosun bebek heyecanı yaşıyor. 2018 yılında çok konuşulan oldukça renkli ve eğlenceli bir düğünle hayatlarını birleştiren Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun çifti çekirdek aile olma yolunda. Dünyanın içinde olduğu bu zor günlerde 6 aylık hamile olan Cansu Tosun, eşi Erkan Kolçak Köstendil ile Çanakkale'de vakit geçiriyor. Çift, sosyal medya hesabından paylaşımlarda buluyor.

Birlikte eğlenceli vakit geçiren çift son olarak Cansu Tosun'un yaptığı paylaşımla beğeni topladı. Kendilerini izole eden Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun çifti, önceki gün birlikte top oynadı. Cansu Tosun'un karnı burnunda futbol oynaması takipçilerini endişelendirdi. Bazıları ise 'Çocuk futbolcu olacak' dedi.

Geçtiğimiz aylarda bebeklerinin adının ne olacağına karar veren çift farklı bir isim tercik etti. Candu Tosun ve eşi Erkan Kolçak Köstendil çocuklarına "Marsel" adını koyacak. Marsel ismi, "şanslı, güçlü, güneş ışığı" anlamına geliyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX