0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Eylül 2020 Pazar 13:18:00 - Güncelleme:06 Eylül 2020 Pazar 13:18:00

Wikileaks'in kurucusu Jullian Assange'in eşi: ABD onu hapishanede gömecek

Kaynak: DHA

ABONE OL

Wikileaks'in kurucusu Jullian Assange için İngiltere ile ABD arasında iade çalışmaları başlatıldı. Assange'ın eşi Stella Morris ise, Assange'ın iade edilmesi halinde ABD'de göstermelik bir duruşmaya çıkacağını ve daha sonra müebbet hapse çarptırılacağını ileri sürdü.

WikiLeaks'in kurucusu ve ABD'nin gizli belgelerini sızdıran Julian Assange, ABD'ye iade edilmek üzere çalışmaların başladığı ifade edildi. Assange'in yarın İngiltere'deki duruşmaya online olarak katılacağı belirtildi.

Mahkeme, Assange’ı ABD'ye iade etmesi halinde 175 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak. Assange’ın eşi Stella Morris (37) konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Assange’ın ABD’ye iade edilmesi halinde oğullarının babalarını göremeyeceğini belirtti.

Assange'ın iade edilmesi halinde ABD'de göstermelik bir duruşmaya çıkacağını ve daha sonra müebbet hapse çarptırılacağını ileri sürdü. Morris, "ABD, Assange'i hapishanede gömecek" ifadesini kullandı.

Etiketler : Jullian Assange Morris ABD Stella Morris
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX