0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Aralık 2019 Salı 09:02:00 - Güncelleme:14 Aralık 2019 Cumartesi 11:07:00

AÖF sınav giriş belgeleri sorgulama ekranı haberimizde

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından gerçekleştirilecek olan güz dönemi sınavları 14-15 Aralık tarihlerinde yapılacak. AÖF güz dönemi sınavlarına girecek olan adaylar sınava girecekleri yerleri merak ediyor. Açıköğretim sınav yerleri belli oldu. AÖF güz dönemi sınav giriş belgeleri https://login.anadolu.edu.tr/ adresi üzerinden TC kimlik ve şifre girildikten sonra sorgulama yapılabilecek.

Açıköğretim sınav yerleri açıklandı. AÖF öğrencilerinin beklediği sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından gerçekleştirilecek olan güz dönemi sınavları 14-15 Aralık tarihlerinde yapılacak. AÖF güz dönemi sınavlarına girecek olan adaylar sınava girecekleri yerleri merak ediyor. AÖF sınav giriş belgelerinin ne zaman yayınlanacağı merakla araştırılıyor. Açıköğretim sınav yerleri belli oldu. AÖF güz dönemi sınav giriş belgeleri yayımlandığı andan itibaren https://login.anadolu.edu.tr/ adresi üzerinden TC kimlik ve şifre girildikten sonra sorgulama yapılabilecek. AÖF sınav giriş belgeleri sorgulama ekranına haberimizden erişim sağlanabiliyor..

AÇIKÖĞRETİM SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Açıköğretim sınav yerleri açıklandı.  AÖF güz dönemi sınav giriş belgelerine https://login.anadolu.edu.tr/ adresi üzerinden TC kimlik ve şifre girildikten sonra sorgulama yapılabilecek.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.
 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX