0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Eylül 2019 Çarşamba 09:22:00 - Güncelleme:23 Eylül 2019 Pazartesi 12:57:00

AÖF DGS kayıtları nasıl yapılır?

AÖF DGS kayıtları ne zaman sona eriyor? AÖF DGS kayıtları nasıl yapılır? sorularının yanıtı yoğun olarak araştırılıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ne DGS ile kayıt yaptırmak isteyenler, AÖF DGS kayıt işlemlerinin nasıl yapılacağını öğrenmek istiyor. AÖF DGS kayıt dönemi 16 Eylül'de başladı. Kayıtların belirlenen tarihlerde yapılması gerekiyor.

2019 AÖF DGS kayıtları yoğun ilgi görüyor. AÖF DGS kayıtları nasıl yapılır? AÖF DGS kayıtları ne zaman bitiyor? sorularının yanıtı öğrenci adayları tarafından arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Dikey Geçiş ile iki yıllık öğrenimini dörde tamamlamak isteyenler kayıtlarını belirlenen süre zarfı içinde yapabilecek. AÖF DGS kayıtları 16 Eylül'de başladı. Kayıtlar internetten ve AÖF bürosundan yapılabilecek. Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “Dikey Geçiş” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir.

AÖF DGS KAYIT TARİHLERİ

İnternet Başvuru Tarihi 16 - 20 Eylül 2019
İnternet Başvuru Adresi http://aof.anadolu.edu.tr
AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi 16 - 20 Eylül 2019
AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi 20 Eylül 2019

Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “Dikey Geçiş” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

AÖF DGS KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- İnternet Başvuru Belgesi (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak)

2- Öğrenci Bilgi Formu (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak)

3- Kayıt Bilgilerini Sorgulama Sonuçları (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak)

4- Öğrenim Belgesi (YÖKSİS sorgulama sonunda bilgilerine ulaşılamayandardan istenecek)

5- Not Durum Belgesi (YÖKSİS sorgulaması sonunda bilgilerine ulaşılamayanlardan istenecek)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX