0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ekim 2019 Cumartesi 09:43:00 - Güncelleme:17 Ekim 2019 Perşembe 10:34:00

AÖL kayıt yenileme nasıl yapılır?

AÖL kayıt yenileme ne zaman bitiyor? AÖL kayıt yenileme nasıl yapılır? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Açık Öğretim Lisesi'nde okuyan öğrenciler kayıt yenileme işlemlerini ne zamana kadar ve nasıl yapacaklarını öğrenmek istiyor.

AÖL kayıt yenileme ne zaman bitiyor? AÖL kayıt yenileme nasıl yapılır? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi ile ilgili yapılan duyuruya göre, Açık öğretim lisesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Kayıt Yenileme İşlemleri uzatıldı. AÖL kayıt yenileme süresinin uzatıldığı müjdesini alan öğrenciler "AÖL kayıt yenileme ne zaman bitiyor? AÖL kayıt yenileme nasıl yapılır?" sorularının yanıtını öğrenmek istiyor. AÖL kayıt yenilemelerle ilgili merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor.

 

AÖL GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYIN.

 

AÖL KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR?

Açık Öğretim Lisesine kayıt yenileme yaptıracak öğrenciler, her yıl belirlenen kayıt yenileme sınav ücretini ödemek zorundadır. 2019 yılında bir dönem için kayıt yenileme Sınav Bedeli olarak; 30 TL ve Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği hesabına; 5 TL olarak belirlenmiştir. (30 TL Açık Öğretim Lisesi Kayıt Yenileme Sınav Bedeli olarak anlaşmalı bankalara yatırılacak. 5 TL ise Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği banka hesabına veya makbuz karşılığında teslim edilecektir.) 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX