0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ağustos 2019 Perşembe 09:22:00 - Güncelleme:24 Ağustos 2019 Cumartesi 14:48:00

BİLSEM mülakat sonuçları MEB sayfası!

BİLSEM mülakat sonuçları saat kaçta açıklanacak? gündemin merak edilen konuları arasında yerini aldı. BİLSEM sonuçlarını heyecanla bekleyen öğrenci adayları ve velileri internet üzerinden BİLSEM mülakat sonuçları MEB sayfası hakkında aramalar yapıyor.

BİLSEM mülakat sonuçları MEB sayfası! BİLSEM mülakat sonuçları sorgulama ekranı yoğun olarak araştırılıyor. BİLSEM sonuçları için geri sayım sona erdi. Sonuçların açıklanmasını heyecanla bekleyen öğrenci adayları ve velileri internet üzerinden BİLSEM mülakat sonuçları MEB sayfası hakkında aramalar yapıyor. MEB daha önce yaptığı duyurularda BİLSEM mülakat sonuçlarının 21 Ağustos 2019 tarihinde açıklanacağını ilan etmişti. Saat 16:15 itibari ile BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı.  BİLSEM mülakat sonuçları MEB sayfasına haberimiz içerisinden ulaşılabiliyor.

BİLSEM MÜLAKAT SONUÇLARI MEB SAYFASI

 

BİLSEM SONUÇLARI NEREDEN SORGULANIR?

BİLSEM sonuçları https://www.meb.gov.tr/ ve orgm.meb.gov.tr siteleri üzerinden erişime açılacak. Erişime açılacak sayfa üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile sorgulama yapılabilecek. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX