0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Ekim 2019 Salı 09:30:00 - Güncelleme:10 Ekim 2019 Perşembe 11:14:00

DGS ek tercih ödeme dönemi bitiyor!

DGS ek tercih sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. İki yıllık öğrenimlerini dörde tamamlamak isteyen adaylar DGS ek tercih yapabiliyor. DGS ek tercih dönemi 1 Ekim'de başlamıştı.

1 Ekim'de başlayan DGS ek tercih dönemi dün sona erdi. Adayların bu akşama kadar ödemelerini gerçekleştirmeleri gerekiyor. Aksi halde ek tercih başvurusu tamamlanmamış oluyorDGS ek tercih işlemlerini tamamlayan adaylar "DGS ek tercih sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak?" sorusunun yanıtını araştırıyor.  Ek yerleştirmede tercih yapabilmek için, 2019- DGS’ye girmiş ve 2019-DGS merkez yerleştirme ile hiçbir programa yerleştirilmemiş olmak gerekiyor. Ek yerleştirmede adaylar en fazla 30 tercih yapabiliyor. DGS ek tercihleri ile ilgili diğer detaylar haberimizde yer alıyor...

DGS EK TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN.
 

DGS EK TERCİH YAPMA SAYFASI
 

DGS EK TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

DGS ek tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Ek Yerleştirme sonuçları, ÖSYM'nin internet sayfasında yayımlanacaktır. Sonuçlar açıklandıktan sonra adayların sonuç belgelerinde belirtilecek tarihlerde yerleştirildikleri programa kayıtlarını yaptırmaları zorunludur. Adaylara ayrıca yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternet sayfasında ilân edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX