0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Ekim 2019 Çarşamba 09:06:00 - Güncelleme:04 Ekim 2019 Cuma 10:49:00

DGS ek tercih ödemeleri hangi bankaya yatırılır?

DGS ek tercih dönemi bugün başladı. İki yıllık öğrenimlerini dörde tamamlamak için DGS sınavına giren ve ek tercihleri bekleyen adaylar "DGS ek tercih ücreti ne kadar? DGS ek tercih ödemeleri hangi bankaya yatırılır?" sorularının yanıtını merak ediliyor.

2019-DGS Ek Yerleştirme tercih dönemi başladı. 2019-DGS merkezì yerleştirmede bir yükseköğretim programına yerleştirilmiş olan adaylar ek yerleştirmede tercih yapma hakkına sahip değildir. Ek yerleştirmede tercih yapabilmek için, 2019- DGS’ye girmiş ve 2019-DGS merkezî yerleştirme ile hiçbir programa yerleştirilmemiş olmak gerekiyor. Bu şartlara uyan ve DGS ek tercihi yapmak isteyen adaylar "DGS ek tercih parası ne kadar? DGS ek tercih ödemeleri hangi bankaya yatırılır?" sorularının yanıtını öğrenmek istiyor. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre, DGS ek tercihler aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri kullanılarak elektronik ortamda yapılacak. Posta ile Merkezimize gönderilen veya elden verilen tercihler işleme alınmayacak ve cevaplandırılmayacaktır.

DGS EK TERCİH SAYFASI

DGS EK TERCİH ÖDEMELERİ HANGİ BANKAYA YATIRILIR?

Ek yerleştirme için tercih ücreti 20,00 TL’dir. Akbank'ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Finansbank'ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası'nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank'ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası'nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX