0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ekim 2019 Cuma 09:03:00 - Güncelleme:14 Ekim 2019 Pazartesi 09:10:00

DGS yerleştirme sonuçları 2019 ekranı sizlerle

DGS ek tercihler ne zaman açıklanacak? DGS yerleştirme sonuçları 2019, sınava girip ek tercih yapan adaylar tarafından merakla bekleniyor. DGS sınavına giren ve ek tercih yapan adaylar sonuçlarını öğrenmek istiyor.

DGS ek tercih yerleştirmeleri yoğun ilgi görüyor. DGS ek tercih başvuruları 1-7 Ekim 2019 tarihleri arasında yapıldı. DGS sınavına girerek ilk yerleştirmelerde bir programa yerleşemeyen ancak ek tercih yapan adaylar heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor. Adaylar sosyal medya hesaplarından ÖSYM Başkanı Halis Aygün'e sonuçların bir an önce açıklanması taleplerini iletiyorlar. DGS ek tercihler ile ilgili gelişmeler haberimiz içerisinde yer alıyor. DGS yerleştirme sonuçları 2019 ekranına haberimizden erişim sağlanabiliyor.

DGS EK YERLEŞTİRME SONUÇ EKRANI

DGS EK TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

DGS ek tercih sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçların ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Ek Yerleştirme sonuçları, ÖSYM'nin internet sayfasında yayımlanacak. Sonuçlar açıklandıktan sonra adayların sonuç belgelerinde belirtilecek tarihlerde yerleştirildikleri programa kayıtlarını yaptırmaları zorunludur. Adaylara ayrıca yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternet sayfasında ilân edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX