0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Ekim 2019 Pazartesi 10:25:00 - Güncelleme:14 Ekim 2019 Pazartesi 13:07:00

Irkçı Geert Wilders'tan tepki çeken Barış Pınarı Harekatı paylaşımı

Barış Pınarı Harekatı 6. gününde başarılı şekilde devam ederken Türk düşmanı olarak da tanınan Hollandalı ırkçı siyasetçi Geert Wilders skandal bir paylaşıma imza attı ve düşmanlığını bir kez daha gösterdi.

ollandalı ırkçı siyasetçi Geert Wilders, Türkiye karşıtı açıklamalarına bir yenisini ekledi.

Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yönelik düzenlediği Barış Pınarı Operasyonu hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Wilders, İslam ve Türk düşmanlığını gözler önüne serdi.

Wilders paylaşımında, "Şimdi yapılmalıdır: Türkiye'yi NATO'dan kovmak, Türkiye Büyükelçisini kovmak, Türkiye ile yıllık ticaret anlaşması yapılması, Türkiye vatandaşlarına vize yok, Türkiye’yi ve havayollarını boykot etmek, Shengen anlaşmasını iptal edip, sınır kontrolü ve göç politikasını yeniden gözden geçirmek" ifadelerine yer verdi.

Geert wilders'ın söz konusu sosyal medya paylaşımı

Wilders'ın söz konusu açıklamaları Avrupa'da operasyona karşı yürütülen kara propagandanın bir parçası. Barış Pınarı Harekatı sonrasında Hollanda yönetimi, Türkiye'ye silah satışını durdurma kararı almıştı.

TEPKİ ÇEKTİ

Türkiye'nin Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygı duyduğunu defalarca kez açıklayıp sadece terör yuvalarını kurutmak için başlattığı Barış Pınarı Harakatı için yapılan paylaşım sosyal medyada tepkilere yol açtı.

PKK/YPG'li teröristlerin sınırın diğer tarafından sivilleri hedef alarak gerçekleştirdiği ve 11 sivilin şehit olduğu alçak saldırılara ses çıkarmayanların terörü yok etmek için mücadele veren Türkiye'yi hedef almaları tepkilere yol açtı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX