0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Eylül 2019 Perşembe 09:56:00 - Güncelleme:12 Eylül 2019 Perşembe 10:08:00

KYK 3. yedek sonuçları belli oldu!

KYK 3. yedek sonuçları belli oldu. KYK 3. yedek sonuçları kyk.gov.tr sayfasına nasıl giriş yapılır? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. KYK 2. yedek sonuçları 9 Eylül'de belli oldu. Sonuçlarını görüntüleyen ve bir devlet yurduna yerleşemeyen öğrenciler gözlerini KYK 3. yedeklere çevirdi. KYK yedek yerleştirmeleri, KYK tarafından duyurulan tarihlerde yapılıyor. Yurt sonuçları KYK'nın web adresi üzerinden açıklanıyor. KYK 3. yedek yerleştirmeleri ve KYK kayıtları ile ilgili merak edilenler haberimizde yer alıyor. İşte KYK 3. yedek sonuç tarihi ve sonuç sayfası..

2019 KYK 3. yedek sonuçları merakla bekleniyor. KYK 3. yedek sonuçları açıklandı mı? KYK 3. yedek sonuçları kyk.gov.tr sayfasına nasıl giriş yapılır? sorularının yanıtı yoğun olarak araştırılan konular arasında yer alıyor. KYK yedek sonuçlarını bekleyen öğrencilerin 2. yedek yerleştirmeleri 9 Eylül'de açıklanmıştı. Sonuçlarını görüntüleyen ve bir devlet yurduna yerleşemeyen öğrenciler bu kez KYK 3. yedek yerleştirme sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. KYK yedek yerleştirmeleri, KYK tarafından duyurulan tarihlerde yapılıyor. Yurt sonuçları KYK'nın web adresi üzerinden açıklanıyor. KYK 3. yedek sonuçları kyk.gov.tr sayfasına haberimizden erişim sağlanabiliyor.

KYK 3. YEDEK SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK üçüncü yedek yerleştirmeleri bugün yapıldı. KYK ilk yedek yerleştirmeleri 5 Eylül'de gerçekleşti. İkinci yedek yerleştirme sonuçları ise 9 Eylül'de erişime açılmıştı. 3. yedek yerleştirmelerinden sonra yedek işlemleri her pazartesi ve perşembe günleri yapılmaya devam edilecek.

Ek kontenjan ya da özel yetenek sınavı ile bir yükseköğretim kurumuna yerleşen, yatay/dikey geçiş yapan öğrenciler, yurt içi ve yurt dışı değişim programları, lisans tamamlama, lisansüstü öğrenciler ve ülkemize kendi imkânlarıyla gelen uluslararası öğrenciler için yurt başvuruları ilerleyen günlerde alınacak. KYK 3. yedek sonuçlarına aşağıdaki linkten erişim sağlanabiliyor.

KYK 3. YEDEK SONUÇLARI KYK.GOV.TR SAYFASI
 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX