0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Ekim 2019 Pazar 11:14:00 - Güncelleme:10 Ekim 2019 Perşembe 11:46:00

KYK ek tercih yurt sonuçları nereden sorgulanır?

KYK ek tercih yurt sonuç sayfası, arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. YKS ek yerleştirme ile bir üniversiteye yerleşen öğrenciler KYK yurt başvuru sonuçlarını sorgulamak öğrenmek istiyor. KYK yedek yerleştirmeleri her Pazartesi ve Perşembe günü yapılmaya devam ediliyor.

KYK ek tercih yurt sonuç sayfası, arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. YKS ek yerleştirme ile bir üniversiteye yerleşen öğrenciler KYK yurt başvuru sonuçlarını sorgulamak öğrenmek istiyor. KYK yedek yerleştirmeleri her Pazartesi ve Perşembe günü yapılmaya devam ediliyor. Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına karşın henüz bir KYK yurduna yerleşemeyen öğrenciler her hafta yedek sonuçlarını sorguluyor. 2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı ÖSYM ve arasınıf 8. yedek yurt sonuçları ile KYK ek tercih yurt sonuçları açıklandı. KYK ek tercih yurt sonuç sayfasına haberimizden erişim sağlanabiliyor.

2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı Ek kontenjanla ÖSYM tarafından bir yükseköğretim programına ilk defa yerleştirilen öğrenciler ile 7143 sayılı Kanun kapsamında aftan yararlanarak yeniden öğrenime başlayan öğrenciler, Özel yetenek sınavı ile yükseköğretim kurumlarına ilk defa yerleştirilen öğrenciler, Lisansüstü öğrencileri (Arasınıf dahil), Yatay ve dikey geçiş yapan öğrenciler, Yurt içi ve yurt dışı değişim programına katılan ve lisans tamamlama öğrencileri için yurt sonuçları açıklandı.

KYK YURT SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI
 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX