0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ekim 2019 Cumartesi 11:47:00 - Güncelleme:18 Aralık 2019 Çarşamba 15:56:00

Sezin Erbil'den hamilelik pozu!

Sezin Erbil, hamilelik pozunu Instagram'dan paylaştı. Kızının adını da takipçileri ile paylaştı. Mehmet Ali Erbil ve Muhsine Şehnaz Kamiloğlu'nun evliliğinden dünyaya gelen Sezin Erbil, kız bebek bekliyor. Takipçilerinden güzel yorumlar ve dualar alan Sezin Erbil hakkında aramalar yoğunlaştı. Sezin Erbil takipçileri, Sezin Erbil hakkında merak ettiği detayları öğrenmek istiyor.

Sezin Erbil, Beylerbeyi Gül Sultan Yalısı'nda Baby Shower yaptı. Erbil, burada verdiği hamilelik pozlarını Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Mehmet Ali Erbil ve Muhsine Şehnaz Kamiloğlu'nun evliliğinden dünyaya gelen Sezin Erbil, kız bebek bekliyor. Takipçilerinden güzel yorumlar ve dualar alan Sezin Erbil hakkında aramalar yoğunlaştı. Sezin Erbil takipçileri, Sezin Erbil hakkında merak ettiği detayları öğrenmek istiyor. 

SEZİN ERBİL'İN KIZININ ADI NE OLACAK?

Sezin Erbil kızının adının Elisa olacağını instagram hesabı üzerinden duyurdu. Hesabından yaptığı paylaşımda "Allah izin verirse kızımızın adı ELİSA olacak" notunu düştü.

SEZİN ERBİL KİMDİR?

Sezin Erbil, 16 Nisan 1982 tarihinde dünyaya gelmiştir. 1980 ile 1985 tarihleri arasında evli kaldığı Muhsine Kamiloğlu'nun kızı olan Sezin Erbil, Mehmet Ali Erbil'in en büyük kızıdır. Mehmet Ali Erbil'in diğer evliliklerinden olan Yasmin Erbil ve Ali Sadi Erbil adında iki kızı vardır. 

Sezin Erbil Blog Yazarı ve Mücevher tasarımcısı olarak çalışmaktadır. Kendi adını taşıyan bir bloğun yanı sıra takı tasarımları yapmakta ve bunları ünlü bir e-ticaret markasının sitesi üzerinden satışa sunmaktadır.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX