0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Nisan 2019 Perşembe 12:22:00 - Güncelleme:25 Nisan 2019 Perşembe 12:26:00

ABD'de tır şoförlüğü yapan Tolga Karel'e şaşırtan teklif!

Oyuncu Tolga Karayel iki yıl önce Türkiye'deki hayatını geride bırakarak ABD'ye taşınmıştı. Tolga Karel'in şansı orada döndü. Oyunculuğu bırakmasının ardından tır şoförlüğü yapmaya başlayan Karel, son dönemde aldığı mutlu haberlerin sevincini yaşıyor. Karel "Kimbilir, Hollywood beni ön kapıdan almadı ama belki TIR'la arka kapıdan gideriz" diyerek aldığı yeni iş teklifini açıkladı.

İki yıl önce Türkiye'deki kariyerini geride bırakıp yapmaya başlayan ünlü oyuncu Tolga Karel'in şansı döndü.

Tolga Karel, iki yıl önce Amerika'ya taşındı. Oyunculuğu bırakarak TIR şoförlüğü yapmaya başlayan Karel, art arda iki güzel haber aldı.

Eşi Sarah Scotti'nin 4 aylık hamile olduğunu öğrenen ünlü oyuncu hemen arkasından gelen bir iş teklifi ile adeta havalara uçtu.

Bebek haberinin sevincini yaşayan Karel, Amerika'nın en büyük taşımacılık şirketlerinden birinin reklam yüzü oldu.

Binlerce aday arasından seçildiği için çok mutlu olduğunu belirten ünlü oyuncu, 'Reklam filmini önümüzdeki hafta Arizona'da çekeceğiz.

Hikayemi dinleyince çok şaşırdılar. Hem aktör olmam hem de TIR kullanmam nedeniyle beni seçtiler. Reklam filmi önemli kanallarda yayınlanacak.

Bu benim için çok önemli. Kimbilir, Hollywood beni ön kapıdan almadı ama belki TIR'la arka kapıdan gideriz' dedi. Tolga Karel'in şansı ABD'de tır şoförlüğünde döndü.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX