0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Kasım 2019 Cuma 08:54:00 - Güncelleme:24 Kasım 2019 Pazar 16:45:00

ASDEP sözleşmeli personel alımı başvuru tarihleri

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, 1000 ASDEP personeli alımı için ilanın bu hafta yayınlanacak ve gelecek haftaya başvuruların alınmaya başlanacağını açıklamıştı. Bakan Selçuk "2 bin 313 sözleşmeli, 322 kadrolu personel alımımız ÖSYM tarafından duyurulacak ve başvurular da alınmaya başlanacak. 1000 işçi alımı için ilgili ilan önümüzdeki hafta İŞKUR tarafından yapılacak." dedi. 1000 ASDEP personeli alımına ilişkin detaylar haberimizde..

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapılıyor. 1000 adet Aile Sosyal Destek Personeli Pozisyonu için yapılacak sözlü sınav ile sözleşmeli personel alınacak. ASDEP sözleşmeli personel alımı ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. 

ASDEP SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

a) Adaylar, başvurularını Bakanlığımız web sayfasında (www.ailevecalisma.gov.tr ve/veya https://ailevecalisma.gov.tr/pdb) yer alan sözleşmeli personel alım sınavı başvuru sayfasından elektronik ortamda 27/11/2019 - 06/12/2019 tarihleri arasında yapacaklardır.  

b) Adaylar başvuruda bulunacakları pozisyon unvanı için istenilen öğrenime ilişkin olarak, öncelikle e-devlet sisteminden alınan barkodlu/karekodlu öğrenim belgesini pdf formatında, bu belgenin e-devlet sisteminde bulunmaması durumunda ise diploma ya da mezuniyet belgesini taratarak pdf formatında “öğrenim belgesi” alanına yükleyeceklerdir.  

c) Fotoğrafı çekilerek sisteme yüklenen belgeler işleme alınmayacaktır.  

ç) Eksiksiz bir şekilde doldurularak çıktısı alınan ve imzalanan sınav başvuru formu ve beyan formu sözlü sınava geldiklerinde ibraz edeceklerdir. d) Yanlış bilgi beyan eden veya eksik belge ibraz eden adayların başvuruları işleme alınmayacaktır.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX