0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ağustos 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:20 Ağustos 2019 Salı 10:20:00

Avcı iplerini çekti

Sivasspor karşısında alınan farklı yenilgi sonrasında teknik direktör Abdullah Avcı, Gökhan, Caner, Medel ve Quaresma’nın üzerini çizdi.

GÜNEŞ

■SÜPER Lig’in ilk haftasında Sivasspor’a farklı mağlup olan Beşiktaş’ta taşlar yerinden oynadı… Teknik direktör Abdullah Avcı, Sivasspor maçının tekrarını izledikten sonra radikal kararlar almaya karar verdi ve dört ismin üzerini çizdi… Zorlu deplasmanda sahada adeta yokları oynayan ve hata üstüne hata yapan Gökhan Gönül, Caner Erkin, Ricardo Quaresma ile Gary Medel’i ikinci plana atan Avcı, bu dört oyuncuya bu haftaki Göztepe maçında görev vermeyecek.

KARİUS’TAN MÜJDE GELDİ

 ■TECRÜBELİ teknik adam, Gökhan’ın yerine Douglas’ı, Caner’in yerine Rebocho’yı, Quaresma’nın yerine Lens’i ve Medel’in yerine de Oğuzhan’a görev verecek. Öte yandan Beşiktaş’a sakatlığı bulunan Alman kaleci Loris Karius’tan da müjdeli haber geldi. Tecrübeli file bekçisinin iyileştiği çalışmalara başladığı kaydedildi. Ancak, Kara Kartal bir de kötü haber geldi. Hırvat stoper Vida’nın Sivas maçını sakat sakat tamamladığı ve idmana katılamadığı açıklandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX