0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Nisan 2019 Salı 13:27:00 - Güncelleme:16 Nisan 2019 Salı 13:30:00

Bakan Albayrak'tan son dakika kıdem tazminatı açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ABD Başkanı Donald Trump'la görüştü. Albayrak, "Seçimsiz dönemin avantaj olduğunu dile getiren çok oldu. İstanbul seçimleri tekrarlansa bile yatırım konusunda bir fark yaratmaz" dedi. Milyonlarca kişinin merak ettiği kıdem tazminatı hakkında da konuşan Bakan Albayrak 'Yeni kıdem tazminatı süreci tüm paydaşlarla şeffaf bir şekilde yürütülecek." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "ABD'li yetkililerle çeliğe ek vergi ve Halk Bank konusunu ele aldık. Ekonomideki en zor dönemi atlattık. Kıdem tazminatında tüm paydaşların mutlu olacağı bir formül üreteceğiz. IMF toplantılarında kota reformunu ele aldık" dedi.

İSTANBUL'DA TEKRAR SEÇİM OLURSA EKONOMİYİ ETKİLER Mİ?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Seçimsiz dönemin avantaj olduğunu dile getiren çok oldu. İstanbul seçimleri tekrarlansa bile yatırım konusunda bir fark yaratmaz. Bugüne kadarki en başarılı yatırımcı toplantısıydı. Türkiye'de yatırım yapanları mutlu edecek ortam oluşturacağız." dedi.

KIDEM TAZMİNATI NASIL OLACAK?

Hazine ve Maliye Berat Albayrak, "Yeni kıdem tazminatı süreci tüm paydaşlarla şeffaf bir şekilde yürütülecek." dedi..

Kıdem tazminatı fonuyla ilgilli konuşan Albayrak, "Verilen mesajların doğru okunması lazım. Tüm paydaşların mutabakatıyla bir süreç işleyecek. Daha ortada bir şey yok. Kıdem tazminatı çok sorunlu bir alan. İşçi, işveren, sendika mutsuz. Öyle bir formül üreteceğiz ki tüm paydaşlar mutlu olacak. Sabırlı olalım. Tüm paydaşlarla adım atılacak." dedi.
Bakan Albayrak, "Seçimsiz dönemin avantaj olduğunu dile getiren çok oldu. İstanbul seçimleri tekrarlansa bile yatırım konusunda bir fark yaratmaz." dedi.

Bakan Albayrak ayrıca "IMF toplantılarında kota reformunu ele aldık. ABD'li yetkililerle çeliğe ek vergi ve Halk Bankası konusunu ele aldık. Ekonomide en zor dönemi minimum hasarla atlattık." açıklamasında bulundu.

Ayrıntılar az sonra...

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX