0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Temmuz 2017 Cuma 00:55:00 - Güncelleme:14 Temmuz 2017 Cuma 01:05:00

Devlet memurlarının zamlı maaş bordrosu yayımlandı! 15 Temmuz 2017 e-Bordro sorgula

Memur ve diğer kamu çalışanlarının Temmuz 2017 zamlı maaşlarını görebilecekleri e-bordro yayınlandı. Kamu çalışanları 15 Temmuz’da alacakları zamlı maaşlarını e-Devlet üzerinden görebilecekler. Zamlı memur maaşları için tıklayınız.

 

Devlet memurlarının maaş bordroları her ayın 14'ünde e-Devlet üzerinden erişime açılıyor. Kamu görevlileri 15 günlük maaş farkı, oransal zam ve enflasyon farkını 2017 Temmuz zamlı maaşında alacaklar.  Bu hizmetten yararlanmak oldukça kolay ve zamandan tasarruf ettiriyor. Bu sebeplerden dolayı online olarak bordrosuna ulaşan vatandaş sayısı günden güne artıyor.
 

Memurların Temmuz 2017 zamlı maaşlarını görüntüleyebilecekleri e-Bordro yayımlandı. Memur ve diğer kamu personellerinin 2017 yılı Temmuz ayına ait zamlı maaşları sadece e-Devlet üzerinden görüntülenebilecek. Kamu çalışanları 15 Temmuz’da alacakları zamlı maaşlarını şu andan itibaren e-Devlet üzerinden görebilecekler.

 

Memur maaşları 2017 Temmuz ayı itibarıyla yüzde 6,89 zamlı yatacak. Memurlara toplu sözleşme hükümlerine göre yüzde 4, enflasyon farklı olarak da yüzde 2,89 olmak üzere toplam yüzde 6,89 zam yapılacağı açıklanmıştı. 2017 yılının ilk 6 aylık enflasyon oranı yüzde 5,89 olması nedeniyle 2017 Ocak ayında yüzde 3 maaş zammı alan memurlara yüzde 2,89 enflasyon farkı verilecek.

 

e-Bordro için tıklayınız

 

657 Devlet Memurları Kanununa tabi olan memurlar ve kadro karşılığı sözleşmeli olanlar e-Devlet üzerinden 2017 yılı Temmuz ayı zamlı maaşlarını öğrenebilecekler. Kamuda 4/B ve 4/C veya farklı statülerde istihdam edilen personeller e-Bordro hizmetinden yararlanamıyor.

 

Memurlar e-Bordro sisteminden SGK ve emeklilik kesintisi, asgari geçim indirimi miktarı ve diğer kesinti ile ek ödemelerini öğrenebilecekler. Temmuz 2017 zamlı memur maaşları 

 

E-BORDRO NASIL ALINIR?

Artık memurların maaş bordroları e-Devlet üzerinden yayımlanıyor. Bu hizmetin e-Devlet'ten alınabiliyor olması vatandaşların maaş bordrolarına istedikleri zaman ulaşabilmelerini sağlıyor. Bu hizmetten yararlanmak istediğinizde şu adımları takip edin:

 

www.turkiye.gov.tr adresine gidin ve ana sayfanın üst kısmında yer alan "Sisteme Giriş" butonuna tıklayın.


Açılan ekranda e-Devlet Şifresi, Mobil İmza, e-İmza, T.C. Kimlik Kartı ve İnternet Bankacılığı seçeneklerinden birini kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz.


e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yapmak isterseniz; belirtilen alanlara T.C. Kimlik Numaranızı ve e-Devlet şifrenizi yazın ve ardından altı kısımda yer alan "Sisteme Giriş Yap" butonunu kullanın.


Sisteme giriş yaptıktan sonra e-Hizmetler kısmından yahut yukarıda yer alan arama kısmından yararlanmak istediğiniz hizmetin adını yazın.


e-Bordro yazmanızın ardından bu hizmetin adı önünüze çıkacaktır. Sonrasında Maliye Bakanlığı e-Bordro Sorgulama hizmetine tıklayın. Açılan ekrandan görüntülemek istediğiniz bordroyu seçin.


Dilerseniz maaş bordronuzu yine aynı sayfada yer alan "Yazdır" butonunu kullanarak yazdırabilirsiniz.

 

Bu hizmet devlet memurlarının kendilerine ait bordroları listeleyip bordro detaylarını görüntüleyebildikleri bir hizmettir. E-Bordro sisteminden sadece 2006/4 sayılı Başbakanlık genelgesi kapsamında maaşları Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi üzerinden ödenen, 657 sayılı kanuna tabi memurlar ile kadro karşılığı sözleşmeli olarak çalışan personel yararlanabilir. 4B, 4C veya farklı şekilde sözleşmeli olarak çalışan memurlar bu sistemden yararlanamaz.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX