0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Şubat 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:23 Şubat 2019 Cumartesi 13:00:00

Gezemiyor fotoshopluyor

Şeyma Subaşı, aylar önce İbiza'da çektirdiği fotoğrafı, fotoshop'la Kapadokya'ya uyarlayıp paylaştı. Dikkatli takipçiler durumu fark edip 'Artık seyahat edemiyor, eskileri fotoshop yapıyor' diye alay etti.  

Seyahatleri ve lüks yaşamıyla herkesi imrendiren Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra birçok alışkanlığına veda etmek zorunda kaldı. Özel jetini kullanamayan, kredi kartını kendi cebinden ödemek zorunda olan Şeyma Subaşı, eskisi kadar seyahat de edemiyor. Geçtiğimiz ekim ayında İspanya İbiza’da paylaştığı fotoğrafı Kapadokya’daymış gibi fotoshop yapıp tekrar sayfasında kullanan Subaşı, sosyal medyanın diline düştü. “Aynı fotoğrafı tekrar paylaştığına göre para bitti, fotoshop yapmayı öğrendi” yorumlarına maruz kalan fenomen isim için başka bir takipçisi de, “Şeyma’ya fotoshop öğreten hayat bize neler yapmaz” diyerek herkesi güldürdü. Acun Ilıcalı'nın Miami ve Dominik'teki evine artık gidemeyen, Boğaz'daki lüks villasından da taşınmak zorunda kalan Şeyma Subaşı için, aldığı 115 bin liralık nafakanın yetersiz olduğunu söyleyen takipçileri, 'Eski hayatını yaşayabilmesi mümkün değil. Şeyma Subaşı’ya da artık kış geldi' dedi. Ünlü çiftin boşandığı günlerde twitter kullanıcıları “Artık bol bol TBT paylaşır”, “Burning Man festivali yerine Tekirdağ Kiraz festivaline gider” şeklinde yorumlar yapmıştı. 

Şeyma Subaşı orijinal fotoğrafı 8 Ekim 2018 tarihinde İbiza etiketiyle paylaştı. Diğer fotoğrafı ise önceki gün paylaştı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX