0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mart 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:21 Mart 2019 Perşembe 08:00:00

'CHP'nin, İP'in vebaline ortak olmayın'

MHP lideri Bahçeli, “Bu CHP, Atatürk'ün CHP'si değildir, bu İP, iyi falan hiç değildir” diyerek her iki partiye oy verenleri uyardı. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “CHP’ye ve İP'e oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Zillet ittifakına gelin siz de tavır koyun, parti yönetimlerinizin vebaline ortak olmayın. Bu CHP, Atatürk'ün CHP'si değildir, bu İP iyi falan hiç değildir” dedi. 

BİRLİKTE YÜRÜYELİM 

Bahçeli Antalya'da yaptığı konuşmada, “CHP'ye oy veren kardeşlerim, gelin birlikte yürüyelim. İP'e oy veren kardeşlerim, gelin aramızdaki tüm engelleri kaldıralım. AK Partili kardeşlerimizle Türkiye'nin safında toplandık, gelin buna siz de katılın” çağrısında bulundu. 

SONLARI KARANLIK 

Bahçeli sözlerini şöyle tamamladı: “Cumhur İttifakı hepimize yeter, herkesi muhabbetle kucaklar. Gelin, güçlü Türkiye'ye hep beraber koşalım. Ayrılıkları bir kenara bırakıp helalleşelim. PKK'nın siyasi havarileriyle aynı yolun yolcusu olmayın. Bölünmeye, bölücülüğe, Kandil'in tetikçiliğini yapanlara karşı aynı çizgide mücadele edelim. Zillette umut yoktur. Zilletin sonu hüsrandır. Zilletin ardı karanlıktır.” 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX