0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Mart 2018 Salı 15:50:00 - Güncelleme:13 Mart 2018 Salı 15:56:00

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi’ne geri sayım başladı

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Türk mühendisliğinin dünyada hak ettiği yeri almasını hedefleyen, küresel rekabet gücüne ulaşıp fark yaratmak isteyen kurum ve kuruluşlar,  akademisyenler, STK’lar ve özel sektörden duayenlerin buluşacağı zirvede, inşaat teknolojileri ile ilgili en çağdaş bilgiler, futuristik teknolojiler, inovatif çalışmalar, teori ve uygulama alanındaki son yenilikler ele alınacak.

Türk mühendislik çalışmalarının dünyada hak ettiği yeri almasını hedefleyen, küresel rekabet ortamında farkını ortaya koymak isteyen kurumların bir araya geleceği ve bu yıl ilki düzenlenecek zirvenin açılış konuşmalarını İstanbul Aydın Üniversitesi adına Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın, Mühendisler Vakfı adına Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Yusuf Erkoç, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı adına Dr. Erdoğan Bayraktar yapacak. İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi’nde mühendislik alanındaki son teknolojiler doğrultusunda üniversite ile özel sektör işbirliğinin arttırılmasına yönelik çözüm önerileri sunulacak.

Yapı Sektöründe Nano Teknoloji Dönemi

Özel sektör ve akademik çevreden 200’ü aşkın kişinin katılacağı zirvede yapı, mimari ve bilimde kuşaklar arasındaki köprü durumunda olan mühendisliğe genel bakış, Türk Mühendisliği’nin gelişmesinde teknolojinin önemi ele alınacak. İnşaat teknolojilerindeki son buluşlar, bilgi teknolojilerinin yapı sektöründe ve mühendislikte önemi, Endüstri 4.0 teknolojilerinde inşaat uygulamaları, yapılarda çok boyutlu modellemenin önemi, nano partikül teknolojisiyle ekolojik binalara dünyadan örneklerin sunulacağı zirvede, üniversitelerdeki mühendislik eğitimi ve uygulama yeterliliği gibi pek çok konuya yer verilecek.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX