0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Mart 2019 Salı 12:54:00 - Güncelleme:19 Mart 2019 Salı 12:59:00

Muammer Ketenci: Hatice kıyafetini açmak isteyince 'Seni öldürürüm' dedim

Muammer Ketenci ile defilesinde kalçasını açan Hatice, canlı yayında birbirine girdi. Ketenci, Haticenin "Mahalle polemiğine girmek istemiyorum" demesinin üzerine "Kapa çeneni otur oturduğun yerde" diyerek sitem etti.

Muammer Ketenci ile defilesinde kalçasını açan Hatice, canlı yayında birbirine girdi. Ketenci, Hatice'nin "Mahalle polemiğine girmek istemiyorum" demesinin üzerine "Kapa çeneni otur oturduğun yerde" diyerek sitem etti.

Şarkıcı Hatice, önceki hafta Muammer Ketenci'nin defilesinde elbisenin kuyruğunu kaldırarak kalçasını gösterdi. Modacı Muammer Ketenci, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu.

Hatice'nin defilesinde kalçasını göstermesine sitem eden Ketenci, "Hatice'yi provolarda kalçasını açarsan seni öldürürüm" diye uyardığını söyledi.
Ketenci, Hatice'nin program yapımcısına mesaj göndererek "Mahalle polemiğine girmek istemiyorum" sözlerinin üzerine deliye döndü.

"SAKIN BİR ŞEY YAPMA SENİ ÖLDÜRÜRÜM" 

Hatice tarafından kullanıldığını söyleyen Muammer Ketenci, canlı yayında şu sözlerle ateş püskürdü:

"Kendi dalımda zirvedeyim. Benimle uğraşan büyüklerimde var. Ben 9 tane ünlü çıkardım defilede. Hatice'yi defileye 1 hafta kala aradım. "

"Çünkü Hatice'nin vücudu var. Şimdiki manken kızlarımıza bu elbiseleri giydirsek berbat olur. Defileye 2 gün kala teklifi kabul etti."

Hatice'nin mahalle polemiğine girmek istemiyorum sözlerine sinirlenen Ketenci:

"Ya sen ne diyorsun ya? Ben sana izin verdim mi Sen bana sana çıkıp bunlara prim verme diyen ben değilim. "
Sen benim günahımı alıyorsun. Seninle iyi bir arkadaşlığım vardı sen bana bu cümleyi mi kuruyorsun yazıklar olsun ya. Bir daha benim adımı bile alma seni Instagram'dan siliyorum. Terbiyesiz. Benim seninle yapacak bir reklamım yok kendine gel. Kapa o çeneni otur oturduğun yerde benim canımı sıkma."

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX