0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ağustos 2019 Pazartesi 14:51:00 - Güncelleme:19 Ağustos 2019 Pazartesi 14:55:00

Mersin’de akılalmaz olay! Apartmanda bulundu, burnuna şiş sokmuşlar

MERSİN'de, kapatıldığı kafesten kaçıp, apartmanın girişine saklanan yaralı yaban domuzu, belediye ekiplerince tedaviye alındı. Domuzu kente getirdiği belirlenen ve gözaltına alınan lokanta çalışanı Yusuf A. (21), ifadesinde hayvanı yaralı halde bulduğunu ve tedavisini yaptırmak için kente getirdiğini öne sürdü.

Olay, öğlen saatlerinde, merkez Akdeniz ilçesindeki Yeni Mahalle'de meydana geldi. Kırsal kesimde iddiaya göre, yaban domuzu yakalayan bir kişi, hayvanı 33 ACC 658 plakalı kamyonetin arkasındaki kafese koyup, mahalleye getirdi. Bir süre sonra yaban domuzu iddiaya göre, kafesten kaçıp, bitkin halde yakındaki apartmana girdi. Bu sırada bir apartman sakini balkondayken olayı görünce, cep telefonu kamerası ile o anları kaydetti, polis ve itfaiyeye ihbarda bulundu. Yaban domuzunu getiren kişi ise olay yerinden kaçarken, bölgeye polis ve itfaiye ile birlikte gelen Büyükşehir Belediyesi Veteriner Daire Başkanlığı ekipleri, apartmana girip domuzun yanına gitti.

BURNUNA ŞİŞ SOKULARAK YARALANMIŞ!

Domuzun bitkin olduğunu gören ekipler, yaptıkları kontrolde hayvanın burnuna şiş sokularak yaralandığını belirledi. Özel kıskaçlarla yakalanan yaralı hayvan, tedavisinin yapılacağı merkeze götürülmek üzere sahipsiz hayvan taşıma aracına konuldu.

KAMYONETİNDEKİ ARAMADA ŞİŞ BULUNDU

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Yaban domuzunun getirildiği aracı belirleyen ekipler, ardından yerini de tespit etti. Yapılan araştırmada aracın sürücüsünün bir lokantada çalışan Yusuf A. olduğu saptandı. Gözaltına alınan Yusuf A.'nın ilk ifadesinde domuzu yaralı halde bulduğunu ve tedavisini yaptırmak için kente getirdiğini söylediği öğrenildi. Kamyonette yapılan aramada ise arka kasada 1 şiş bulundu, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

(DHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX