0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Mart 2019 Pazartesi 12:05:00 - Güncelleme:18 Mart 2019 Pazartesi 12:08:00

Sözleşmeye Mara Hatun'dan ek madde

Netflix'in 'Ottoman Rising' adlı mini dizisinde rol almaya hazırlanan Tuba Büyüküstün, sözleşmeye "Başka bir dizide de rol alabilir" maddesi koydurttu.

Netflix’de yayımlanacak olan Ottoman Rising (Osmanlı Yükseliyor) dizisinin çekimleri bugün başlıyor. Fatih Sultan Mehmet’in hayatını anlatacak projenin başrol oyuncusu Tuba Büyüküsün, 2 yıl aradan sonra setlere dönmenin heyecanını yaşıyor. Mara karakterini oynayacak olan Büyüküstün, bir takipçisinin "Heyecan var mı?’" sorusuna “Heyecan var tabii olmaz mı?” dedi. Bu arada oyuncunun sözleşmesine ek madde koydurttuğu öğrenildi. 

Ay yapımdan yeni teklif

Büyüküstün, eğer isterse farklı bir yerli dizide oynayabilecek. Oyuncunun özellikle internet üzerinden yayınlanacak süresi kısa dizilere daha sıcak baktığı iddia edildi. Hatta Büyüküstün'ün Puhu TV’den Ay Yapım imzalı yeni bir proje teklifi aldığı ifade edildi. 

(Akşam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX