0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Ocak 2020 Pazartesi 14:06:00 - Güncelleme:27 Ocak 2020 Pazartesi 14:11:00

Mustafa Cengiz'den Fatih Terim'e Bernard Mensah jesti

Galatasaray, Bernard Mensah için Kayserispor'a teklifte bulundu.

TM Dijital Haber MERKEZİ

Arda Turan konusunda restleşmeye kadar giden ve Fatih Terim’le neredeyse köprüleri atmayı göze alan Mustafa Cengiz’in tecrübeli teknik adama transfer jesti yapmayı planladığı öğrenildi.

FATİH TERİM'İN TWEETİ BİR ANDA HAVAYI DEĞİŞTİRDİ

Fatih Terim ile gelinen son durumu özetleyen ve düzenlediği basın toplantısında net mesajlar gönderen Mustafa Cengiz’in Bernard Mensah için Kayserispor’la masaya oturduğu kaydedilirken, tarafların anlaşmaya yakın olduğu bildirildi. Bu hafta Ankaragücü karşısında oynadığı futbolla yine kendisini büyüleyen Mensah için 3,5 milyon Euro + 3 futbolcu teklif eden Galatasaray’ın Berna Gözbaşı’nın vereceği kararı beklediği anlaşılırken, transferde bir İspanyol kulübünün de devreye girdiği ifade edildi.

JİMMY DURMAZ BONSERVİSİYLE ATALAY VE EMİN BAYRAM KİRALIK

19.hafta sonunda sadece 11 puanı bulunan ve ligin dibine demir atan Kayserispor’un hayati derecede önem verdiği Ankaragücü maçından 1 puan çıkarması Prosinecki’yi hayal kırıklığına uğratırken, Galatasaray’ın sarı kırmızılı ekibe “Mensah tek başına Kayserispor’u kurtaramaz ama bizim vereceğimiz 3 futbolcu takımı ayağa kaldırabilir, teklifimizi düşünün” dediği bildirildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX