0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Temmuz 2019 Cumartesi 11:54:00 - Güncelleme:11 Eylül 2019 Çarşamba 15:11:00

La Casa De Papel yeni sezonu kaç bölüm?

Son yılların fenomen dizisi La Casa de Papel 3. sezon için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Tüm izleyiciler La Casa De Papel 3. Sezon ne zaman? La Casa De Papel yeni sezonu kaç bölüm? sorularının yanıtlarını merak ediyorlar. La Casa de Papel’in yayın kanalı 19 Temmuz’da üçüncü sezonu onayladığını duyurmuştu.

La Casa De Papel 3. Sezon ne zaman? La Casa De Papel yeni sezonu kaç bölüm? sorularının yanıtları tüm La Casa De Papel izleyicileri tarafından merak ediliyor. İspanyol bir dizi olan La Casa De Papel’in 3. Sezonu için heyecanlı bekleyiş bugün sona eriyor. 2018’deki yayın platformunda en popüler yabancı dil dizisi olan dizisi La Casa De Papel’in yeni sezonuyla pek çok soru yanıt bulacak. La Casa De Papel tutkunları, hayatta kalan hırsızlar - Tokyo, Rio, Nairobi, Helsinki, Denver, Profesör’ün yanı sıra Raquel ve Monica’yı bekleyen yeni maceraları heyecanla bekliyor. La Casa De Papel 3. Sezon hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar..

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON NE ZAMAN? 
La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm tarihi açıklandı. La Casa De Papel 3. yeni sezon 19 Temmuz 2019 Cuma günü izleyici karşısına çıkacak.

LA CASA DE PAPEL YENİ SEZONU KAÇ BÖLÜM?
La Casa De Papel'in 3. sezonu 8 bölümden oluşuyor.  

İKİNCİ SEZONDA KİMLER KADRODAN AYRILMIŞTI?
Ayrıca Denver'ın babası olan Moskova, polis tarafından vurulduktan sonra öldü. Helsinki, bazı rehinelerin yaralanmasından sonra rahatsız olduğu için Oslo'nun hayatını sonlandırdı. İkinci sezon sonunda en şaşırtıcı veda ise Berlin’den geldi. Kurşunların hedefi olan Berlin’in öldüğü düşünülmüştü ancak 3. Sezon fragmanları kafalarda soru işareti bıraktı.

 

YENİ KATILANLAR OYUNCULAR KİMLER?

Rodrigo de la Serna - Palermo

Luka Peros - Marsilya

Hovik Keuchkerian - Bogota

Itziar Ituno (Eski sezonlarda polis Raquel Murillo) - Lizbon

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX