0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Nisan 2020 Pazartesi 18:12:00 - Güncelleme:06 Nisan 2020 Pazartesi 18:12:00

Yurt içi piyasalar ekonomi verilerine odaklandı

Ekonomi gündemi hareketli bir haftaya başlıyor. Yılın ilk işsizlik verileri belli olacak. Finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları açıklanacak. Geçtiğimiz ay en fazla kazandıran altın da piyasaların takibinde olacak.

Yeni haftada ekonomiyi yoğun bir gündem bekliyor. Piyasalar ocak ayı işsizlik verilerinden, dış ticaret endekslerine kadar bir çok veriyi takip edecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Salı günü hazine nakit gerçekleşmelerini açıklayacak.

Türkiye İstatistik Kurumu ise Çarşamba günü mart ayı finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını yayımlayacak.

Geçen ay en çok kazandıran yatırım aracı altındı. Geçtiğimiz hafta da altın fiyatları rekor kırdı. Bu hafta da altın fiyatları piyasaların takibinde olacak.

Merkez Bankası Perşembe günü haftalık para ve banka istatistiklerini paylaşacak. TÜİK, Cuma günü 3 farklı veriyi açıklayacak. Ocak ayı işgücü istatistikleri belli olacak. Şubat ayı dış ticaret endeksleri ve inşaat maliyet endeksi de takip edilecek veriler arasında.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX