0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Nisan 2018 Perşembe 09:42:00 - Güncelleme:26 Nisan 2018 Perşembe 10:25:00

Başkent’ten aileleri mutlu eden haber!

Başkentin yeni Başkent’inde aile boyu mutluluk var!

Ankara’nın kalbi Çankaya Oran’da Turan Güneş Bulvarı ve Doğu Kent caddesinin kesişim noktasında sizi ve ailenizi mutlu bir yaşama kavuşturmak için yükselen Başkent Emlak Konutları, yanı başındaki şehir hayatıyla birlikte evinizden içeri giren doğayı bir arada yaşayabilmenin ayrıcalığını sunuyor.

Ailenizin tüm üyelerinin yaşamına kolaylık ve keyif katmak için, her detayı ince bir şekilde tasarlanan Başkent Emlak Konutları’ndaki yeşil alanlar, toplam proje alanının %70’ini oluşturuyor
Sizin ve ailenizin mutluluğunu odağına alan Başkent Emlak Konutları, dört bir yanı çiçeklerle çevrili peyzajı içindeki yemyeşil doğasıyla sakinlerine, kuş sesleriyle çocuk seslerinin birbirine karıştığı bir dünya sunuyor. Yetişkinlere ve çocuklara hitap eden ikişer adet (toplamda 4 adet) kapalı yüzme havuzu 2 adet fitness alanıyla birlikte yoga, pilates gibi etkinliklerin yapılacağı stüdyolar, sauna, hamam ve buhar odası gibi daha pek çok olanak, siz ve sevdiklerinize sunuluyor. 

Ailenizin tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve günlük alışverişlerinizi yapabileceğiniz marketleri sizi içine çekecek vadi manzarasıyla beraber kahve eşliğinde günün yorgunluğunu atabileceğiniz kafeleri, şık restoranları, keyifle alışveriş yapabileceğiniz dükkânları, çocuklarınız için oyun parkurları ve bisiklet yolları, başkentin yeni Başkent’ine yakışır bir şekilde sahiplerini bekliyor.

Farklı konut seçenekleri, park alanı, ilköğretim okulu, kreşi, kapalı otoparkı, camisi ve Ankara’nın kalbindeki konumuyla birlikte Başkent Emlak Konutları, Ankara’daki mutlu yaşamın yeni adresine herkesi davet ediyor.

 

Başkent Emlak Konutları’nda kentsel yaşamın tüm engelleri kalkıyor ve tasarımlar engelli vatandaşlarımız için erişilebilir olarak dizayn ediliyor.
Başkent Emlak Konutları İmrahor Vadisi’ne cephe olarak konumlanırken, Ankara’nın kalbi Kızılay’a sadece 7 km, Çankaya Köşkü ve Atakule’ye 4 km, Tren garına sadece 11 km uzaklıkta bulunuyor. Ailenizle piknik yapabileceğiniz Eymir Gölü ve ODTÜ ormanına 8 km, Mavi Göl ve Mogan Gölü’ne 15 Km, kış sporlarının tadına varabileceğiniz Elmadağ Kayak Merkezine ise 19 km’lik mesafede yer alıyor.


 
Şehrin içinde Şehrin stresi, trafiği ve kalabalığından uzak, ailece doğayla baş başa mutlu bir yaşam vadeden, huzurun yeni başkenti Başkent Emlak Konutları’nda siz de yerinizi almaya davetlisiniz.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX